Isnin, 25 Julai 2011

Entry yang entah pape je..

Salam..

Actually aku sangat bz minggu ni.. xsempat nak pun nak hapdet belog.. patutla aku tengok dah berhabuk dah belog ni.. jangan marah aku tau..marah masa tu..die jelez sangat tengok aku bersenang lenang.. sampai aku pun dah xleh nak melepak2 kat belog.. BW pun tak sempat. ni kan pulak nak melepak2 ye.. ni pun aku curi2 masa.. x pepasal aku jadik pencurik..huhuuu...

Dua hari ni aku bz berkursus..hari ni last.. pastu en. hubby pulak xde kat umah.. gi Pulau Redang.. die tiap2 tahun mesti gi sana. aku pulak, jejak skali je.. tu pun balik hari. aku sangat jeles okeh.. disebabkan die xde, aku balik kampung.. tido umah mak. aku kena pegi keje sendiri. kene balik sendiri. xde orang hantar dan ambik dah. huwaaa... kene tunggu en. hubby balik baru la besh..hikhikhikk..

kawan2, aku nak mntak maaf sebab x sempat nak jenguk belog kamu semua. nanti bila dah x bz, saye janji saye gi lepak2 umah kamu ye...

mmmuaahhh kat reader belog pn. wawa...

3 comments:

Kakzakie berkata...

Masuk sini sebab suka lihat gamabr header baby tu comel sangat:)

lavender ungu berkata...

hee...tu gambor adik tersayang... yang paling bongsu,..jemput2 la dtg slalu ye.. :)

Lulu Caldina berkata...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)

 
Blogger Templates by Wishafriend.com