Selasa, 19 Julai 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty

Kali ni Pn. Wawa nak join contest yg dianjurkan oleh Cik Dya ni.. Contest ni tajuk die "Saya bertudung dan saya sangat pretty". ble dh join contest ni leh la prasan pretty kan..heheheee..

kna taruk gambar :

gambar zaman lame..
pastu kan, contest ni, pemenang die dikira sape paling byk pic die yg di komen..korang komen byk2 tau..ngeeee...

korang klik sini kalo nk join jugak tau..

Pn. Wawa nak tag


7 comments:

Azzah berkata...

ok,saya join..thanx tag yer..eh,selendang macam saya punya..hu..hu

Juwita Afifah berkata...

Datang sini. =D


Sy ada tag awak kat sini.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung-d.html

fiQRa berkata...

sy dtg komen sni yea~ nice dear ;) ~ jom klik cni & komen erh ;)

abazilah berkata...

goodluck !
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

MisS BubBLe berkata...

come to drop comment and support u too..! gud luck k, but pliz come and comment mine too!
http://justrunawayfromyou.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Nurul Nadia berkata...

Salam Ramadhan.Saya ziarah nak kutip komen kat sini.Good Luck ya!!

Nurul Nadia berkata...

Salam Ramadhan.Saya ziarah nak kutip komen kat sini.Good Luck ya!!

 
Blogger Templates by Wishafriend.com